Welkom op onze website!

Zoekt u een elektrische golftrolley van topkwaliteit, met zeer stille en kleine motoren, minimaal gewicht, maximale opvouwbaarheid en de modernste electronica toepassingen, zoals een automatische parkeerrem en een elektronisch differentieel? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het Duitse topmerk van elektrische golftrolleys: PG-Powergolf. Alle trolleys worden met de hand gemaakt in Duitsland, van 100% kwaliteitsmaterialen. De accu's komen uit Noorwegen. Kent u het merk nog niet? Kijk dan op www.pg-powergolf.de (alleen in het Duits). We leveren op orderbasis en rechtstreeks vanuit de fabriek.

Het aanschaffen van een elektrische golftrolley van topkwaliteit is maatwerk, net als het kopen van een auto. Op deze website informeren wij u graag over de mogelijkheden, maar uiteraard kunt u ook gewoon contact met ons opnemen. Tevens hebben wij demo modellen, die we op afspraak kunnen laten zien en proberen.

 

Gebruik de trolley configurator om uw trolley samen te stellen en/of klik op 'Offerte aanvraag'. Wij nemen vervolgens contact met u op en geven u een interessante korting op de advies verkoopprijzen. 

Met vriendelijke groet,

Norman, Stan en Beau Morseld 

Kerkwijk