Nitro Black_2000x2000.jpg

Nitro

SAVE UP TO

De Nitro is het instapmodel, gemaakt van hardstaal met een poedercoating, met 2 jaar garantie. De Nitro kan worden ingeklapt tot een hoogte van 20 cm. De motoren en assen zijn iets dikker. De electronica is van dezelfde kwaliteit als die van zijn duurdere broertjes.

Nitro: 20 cm hoog

De Nitro kan eenvoudig worden ingeklapt tot een hoogte van 20 cm, waarbij alleen de achterwielen hoeven te worden gedemonteerd. Het frame heeft twee draaiknoppen, waarmee het als een 'Z' kan worden ingeklapt. Het voorwiel en de tashouders zitten vast.

Nitro Black ingeklapt met wielen los.jpg
Nitro Flat_zerlegt.jpg

Nitro Flat: slechts 10cm hoog

De Nitro Flat is de meest platte van de Nitro familie. Het frame kan zonder extra handelingen worden ingeklapt tot een hoogte van slechts 10 cm, waarbij zowel de achterwielen als het voorwiel kunnen worden gedemonteerd. 

Nieuwste technologie

De Nitro is uitgerust met iets grotere motoren en moderne aandrijf- en besturingstechniek. De Nitro heeft echter geen elektronische parkeerrem, of handmatig bewegen door een druk op de knop.

Nitro besturing.jpg

Standaard uitgerust met veel opties

De Nitro is standaard uitgerust met veel opties en een 18-27 holes accu voor in de golftas, die kan worden vergroot tot 36-45 holes met een accuhouder op het frame. Hij kan echter niet worden uitgebreid met speciale aansturing voor in de bergen (Plus) of een afstandsbediening.

1/16