top of page

Nitro Pure

De Nitro Pure is het instapmodel, maar wel gemaakt van hoogwaardig RVS. De Nitro Pure kan eenvoudig worden ingeklapt tot een hoogte van 20 cm.

 

De Nitro heeft de volgende elektronische eigenschappen niet: accu indicator, magnetisch contact, automatische parkeerrem, vrijloop en bergstand.

Nitro Pure: 20 cm hoog

De Nitro kan eenvoudig worden ingeklapt tot een hoogte van 20 cm, waarbij alleen de achterwielen hoeven te worden gedemonteerd. Het voorwiel en de tashouders zitten vast.

Nitro Flat_zerlegt.jpg

Nitro Flat: slechts 10cm hoog

De Nitro Flat is de meest platte van de Nitro familie. Het frame kan zonder extra handelingen worden ingeklapt tot een hoogte van slechts 10 cm, waarbij zowel de achterwielen als het voorwiel kunnen worden gedemonteerd. 

Nieuwste technologie

De Nitro is uitgerust met iets grotere motoren en moderne aandrijf- en besturingstechniek. De Nitro heeft echter geen elektronische parkeerrem, of handmatig bewegen door een druk op de knop.

Nitro besturing.jpg

Standaard uitgerust met veel opties

De Nitro is standaard uitgerust met veel opties en een 18-27 holes accu voor in de golftas, of met een accuhouder op het frame. Hij heeft echter geen automatische parkeerrem, bergstand, vrijloop, of accu indicator en geen magnetisch contact. 

bottom of page