top of page

Onze klanten zeggen over ons...

Naam
Sterren
Beoordeling
Harry
5
Twee trolley's gekocht. Snelle en correcte levering en een uitstekende begeleiding. Wij zijn zeer tevreden met de service die is geboden.
René
4.5
Ik heb sinds kort een PG golftrolley, model: Steelcad Evolution Plus. Nu een paar rondjes golf gespeeld met deze trolley. Zeer makkelijk in en uitklaar te zetten. Trolley voelt zeer solide aan Belangrijkste is het bedieningsgemak. Zowel de bediening op de trolley zelf als de afstandsbediening zijn van pure eenvoud.
Hans
4.5
Geen moment spijt gehad van de aankoop van twee trolleys. Nu een jaar in gebruik zonder enig probleem en daar waar er vragen waren zijn deze meestal direct beantwoord door de Nederlandse vertegenwoordiger of door de technische mensen van de fabrikant. Kortom, zeer tevreden en zou dit zo weer doen.
Kasper
5
Zeer vriendelijk, constructief en professioneel. Denken met je mee. In overleg met hen ben ik tot een voor mij optimale keuze gekomen. Zeer goed bereikbaar. Op mijn (vele) vragen kreeg ik telkens per omgaande antwoord. Helemaal top!
Jaap
4.5
Erg vriendelijk en snelle reactie. Na een afspraak om de trolleys te kunnen zien en proberen, was ik om. Dit is echt Duitse topkwaliteit!
Herman
5
Namen veel tijd om ervoor te zorgen dat ik de juiste keuze maakte. Op het laatst wilde ik nog een wijzigingen doorgeven en dat werd snel geregeld. Een aanrader!
Anoniem
4
Ze reageren snel en ik ben erg goed geholpen bij het maken van de juiste keuze
Pieter
4.5
Veel kennis over alle PG Powergolf produkten
Arnaud
4
Snelle reactie, top service
bottom of page