Uw keuze

Materiaal:

Type:

‚Äč

 

Titanium

Stap 2: Selecteer het type

Evolution Plus

Evolution Sport

Zorro X Plus

Zorro S Plus

Zorro S Sport

Houd de muis bij de pictogrammen, om de betekenis te lezen

De Evolution Plus is het topmodel met alle mogelijke opties. De trolley kan eenvoudig worden ingeklapt tot een hoogte van 10 cm, waarbij alleen de achterwielen hoeven te worden gedemonteerd. Alle andere onderdelen klappen vanzelf in. 

De Evolution Sport is gelijk aan de Plus, maar heeft geen automatische aanpassing aan de terreinomstandigheden en geen sensor die bij omkiepen de motoren uit zet. 

De Zorro X Plus is het topmodel van de Zorro's, met alle mogelijke opties. De trolley kan worden ingeklapt tot een hoogte van 13 cm, waarbij de tashouders en de achterwielen moeten worden gedemonteerd. De duwstang en het frame klappen in na het losdraaien van 2 knoppen en het voorwiel klapt vanzelf in.

De Zorro S Plus heeft alle mogelijke opties. De trolley kan worden ingeklapt tot een hoogte van 20 cm, waarbij de tashouders en de achterwielen moeten worden gedemonteerd. De duwstang en het frame klappen in na het losdraaien van 2 knoppen. Het voorwiel zit vast.

De Zorro S Sport is gelijk aan de Zorro S Plus hierboven, maar heeft geen automatische aanpassing aan de terrein- omstandigheden en geen sensor die bij omkiepen de motoren uit zet.