Uw keuze

Materiaal:

Type:

‚Äč

 

Roestvrij staal

Stap 2: Selecteer het type

Evolution Plus

Evolution Sport

Zorro S Plus

Zorro S Sport

Explorer

Let op! Niet elektrisch

Felix

Let op! Niet elektrisch

Houd de muis bij de pictogrammen, om de betekenis te lezen

De Evolution Plus is het topmodel met alle mogelijke opties. De trolley kan eenvoudig worden ingeklapt tot een hoogte van 10 cm, waarbij alleen de achterwielen hoeven te worden gedemonteerd. Alle andere onderdelen klappen vanzelf in. 

De Evolution Sport is gelijk aan de Plus, maar heeft geen automatische aanpassing aan de terrein omstandigheden en geen sensor die bij omkiepen de motoren uit zet. 

De Zorro S Plus heeft alle mogelijke opties. De trolley kan worden ingeklapt tot een hoogte van 20 cm, waarbij de tashouders en de achterwielen moeten worden gedemonteerd. De duwstang en het frame klappen in na het losdraaien van 2 knoppen. Het voorwiel zit vast.

De Zorro S Sport is gelijk aan de Zorro S Plus hierboven, maar heeft geen automatische aanpassing aan de terrein omstandigheden en geen sensor die bij omkiepen de motoren uit zet. 

De Explorer is een handmatige trolley. De trolley kan worden ingeklapt tot een hoogte van 17 cm, waarbij de tashouders en de achterwielen moeten worden gedemonteerd. De duwstang en het frame klappen in na het losdraaien van 2 knoppen. Het voorwiel zit vast.

De Felix is een handmatige trolley. De trolley kan worden ingeklapt tot een hoogte van 17 cm, waarbij de tashouders en de achterwielen moeten worden gedemonteerd. De duwstang en het frame klappen in na het losdraaien van 2 knoppen. De trolley heeft geen voorwiel en moet trekkend worden voortbewogen.